Werken, Wonen en Leven in Almere

Leuk dat je op onze site bent. Wij zijn Mark en Marianne Zeldenrust. Ons leven staat in het teken van God, onze vier prachtige kids en het dienen van Almere. Al vijftien jaar dragen wij ons steentje bij op sociaal, maatschappelijk en cultureel gebied. We zijn hierin altijd op zoek naar duurzame relaties. Ons werk doen wij vanuit de overtuiging dat God ons veel gegeven heeft om uit te delen. Wij verlangen ernaar dat iedereen in Almere weet dat hij welkom is bij God en een christen kent waarvan hij weet dat hij meer dan welkom is. We willen er zijn voor alle mensen; niet gelovig, gelovig of anders gelovig. De jeugd is hierin voor ons een speerpunt. Op deze site vind je hoe wij ons werk doen, hoe je ons kunt steunen en wat wij voor jou kunnen betekenen. Want: ‘We may not have it all together! But together we have it all!’.

Mark & Marianne Zeldenrust

Laatste nieuwsbrief:  nieuwsbrief december 2020

IMG-20170812-WA0063

Dit bericht is geplaatst in Berichten. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.